Schade Melden

Meld uw schade online bij AutoFirst de Rijke Lemmer

Mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw auto of brommobiel, dan is het goed om te weten dat u dan ook bij ons aan het juiste adres bent om u te helpen met alles wat er opdat moment komt kijken. Wij helpen u graag met het contact met uw verzekering, het invullen van het schadeformulier en de schademelding.
Daarna kan er een afspraak gemaakt worden met de schade expert waar wij samen de schade mee gaan vaststellen. Wij hebben hiertoe de juiste abbonnementen en cursussen gevolgd om juiste schadecalculaties te maken. Dit zorgt voor een snelle en juiste schadeafhandeling.

Schade melden proces

Als er een reparatie opdracht is gegeven gaan wij snel aan de slag om de benodigde onderdelen te bestellen en de delen te demonteren die defect zijn of verwijderd moeten worden voor het schadeherstel. Hierna gaat uw auto naar een schadehersteller waar wij goede contacten en ervaringen mee hebben.

Deze gaat het plaatwerk herstellen en de delen spuiten. Hierna komt de auto bij ons terug en onderwerpen wij hem aan een grondige inspectie, wij hebben met u een gezamelijk belang, het spuit en uitdeukwerk moet perfect zijn. Als alles er netjes uitziet en aan onze eisen voldoet, dan gaan wij de auto weer opbouwen zoals dat heet.
Als de auto weer netjes voor u klaar staat kunt u hem weer ophalen of brengen wij hem bij thuis en kunt u weer genieten van vele kilometers rijplezier.
Vaak kan de financieele afhandeling rechtstreeks met ons afgehandeld worden zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Mochten er nadien nog onduidelijkheden zijn dan staan wij voor u klaar om die te op te helderen.

P.S.
In verband met schadesturing van uw verzekering maatschappij kan het zijn dat uw verzekering u verzoekt elders uw auto te laten repareren.
IN BIJNA ALLE GEVALLEN kunnen wij uw auto gewoon repareren zonder dat het u extra kost (in tegenstelling tot wat uw verzekering soms zal zeggen). Kom ingeval van schadenood gewoon bij ons langs en laat ons u vrijblijvend advies geven in de eerste stappen.

Heeft u schade? Vul het formulier hieronder in

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Download AutoFirst app

Het serviceboekje van uw auto digitaal! Download nu uw persoonlijke AutoFirst app

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het wordt weer kouder! Dus tijd voor andere banden onder uw auto. 

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak plannen

Plan direct een afspraak in onze online agenda!

Lees meer
Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Tips, aanbiedingen en nieuws voor maximaal rijplezier

Lees meer
Bovag garantie

Specialist in Opel

Wij zijn specialist in Opel. Lees meer over dit specialisme

Lees meer