Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 698 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Elize Monzon Oosterzee 26 jan 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik had online een afspraak ingepland voor de jaarlijkse APK en een onderhoudscontrolebeurt. Ik werd vooraf netjes gebeld wat er vervangen moest worden en wat de kosten dan zouden zijn. Bij het ophalen van de auto, ook gelijk een gespeciviseerde rekening meegekregen, wat er allemaal aan gedaan is, met de bedragen erbij. Helemaal top!
9
J.D. (Hans) van Putten Heerenveen 18 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Klantvriendelijk maar ook direct.
8
Minke Bant 11 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Prima en heel goede behandeling! Erg tevreden!
10
Thom Lemmer 08 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Duidelijke communicatie in wat er moest gebeuren en wat de onkosten waren
8
Arie Terluin Balk 05 jan 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Mijn Nissan Pixo Acenta 1.0 kreeg een grote onderhoud controle beurt met een APK-Keuring. De auto werd goedgekeurd zonder dat er reparaties moesten worden gedaan. De steekproef door de RDW bevestigde de goedkeuring. Ik had zelf een interieur en luchtfilter gekocht en die zijn geplaatst. Ook werd na een telefoontje met mijn goedkeuring de remolie vervangen. Verder heb ik een door mij gevraagde uitlijn controle laten uitvoeren Ik heb een dag een leenauto kunnen gebruiken. Dat was service. Ook heb ik een jaar gratis pechhulp erbij gekregen.
10
Sandra Lemmer 30 dec 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik kwam bij de benzine pomp naast de Rijke en mijn accu begaf het. Meneer stond toevallig buiten en heeft me vriendelijk geholpen, toen achteraf bleek dat de accu stuk was heeft hij dezelfde middag nog een nieuwe geplaatst. Toen ik de auto mocht ophalen werd ik zelfs opgehaald door mevrouw omdat het regende. Al met al: Snelle en vriendelijke service
10
Suzan van Eerdt Emmeloord 17 dec 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima bedrijf. Ik rij er met liefde een stukje voor. Geen poespas en gladde verkopers. Eerlijk, redelijk en helder.
9
J.M. Lemmer 09 dec 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Naast goede service en deskundigheid ook probleem oplossend gericht.
8
G. L. v/d v/d Laan-Molen Lemmer 05 dec 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
ik kan er op vertrouwen dat het goed is !
8
M Lemmer 30 nov 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Net grote beurt gehad verstand van zaken. Nooit iets teveel gevraagd.
laden...