Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 653 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Bart Lemmer 16 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kreeg naast een perfecte service ook nog een interessante uitleg over de speciale banden die autoconstructeurs laten maken om net bepaalde normen te halen.
10
Pascal Bergeijk 14 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Gewoon een fijn bedrijf met mensen die meedenken met de klant, en zodoende een probleem ook echt oplossen.
10
Pieter Leeuwarden 03 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Autobedrijf de Rijke is mijn “go to” Autobedrijf. Ik kan gelijk merken dat het klantenbelang zeer belangrijk is voor dit bedrijf. De communicatie is zeer duidelijk en ik wordt goed op de hoogte gehouden, waardoor ik niet voor verassingen kom te staan. Daarnaast zodra ik problemen heb is de eigenaar vol inzet aan het meedenken om een zo goed mogelijke oplossing te creëren. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn over dit autobedrijf, toppers!!!
10
Wim Balk. 03 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ja wat nou zonder spiegel mag je niet rijden ! Dus even De Rijke gebeld en ja hoor zoals altijd staan ze voor je klaar O jeetje dat is niet fijn ( De Rijke ) , maar maak je niet druk ! Ik heb de spiegel om 16.10 uur in huis , kom dan even langs dan zetten wij het spiegeltje er weer netjes in . ( zo gezegd en gedaan ). Wat een geweldige klantvriendelijk toch.! Dank de man die die het uitvoerde , dank garage deRijke !,!!
10
Jacomijn Lemmer 02 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wordt altijd goed, snel en netjes geholpen.
9
Thom Lemmer 23 mrt 2021
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Precies volgens afspraak. Geen onaangename verrassingen. Ook voor advies en directe hulp staat het bedrijf voor je klaar.
10
Anton Lemmer 14 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Geen nadere toelichting
9
Marnanda LEMMER 11 mrt 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Staan gelijk voor je klaar
10
Marion RUTTEN 10 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Fijne deskundige mensen
10
Willy Alberda Lemmer 04 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben heel goed en vriendellijk en deskundig behandeld
laden...