Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 636 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Cor Lemmer 14 jan 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Vakmanschap ze weten wat ze doen en geen onzin verhalen. Goed en gedegen advies en snelle service
10
Tjalling Lemmer 12 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Denk met je mee, zorgt er voor dat het ook in orde komt en je bent in goede handen.
8
Bote Lemmer 01 jan 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 5
Snelle service Vriendelijke medewerkers
8
Marko Lemmer 27 dec 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Zeer netjes. Zoals gezegd doet wat afgesproken is en neemt contact op voor overleg met hun bevindingen tijdens inspectie voor de onderhoudsbeurt..
10
Marjan Lemmer 11 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kon snel terecht en ben vriendelijk geholpen. Er wordt goed meegedacht, professionele service, auto rijdt weer top!
10
Tjitze Piekema Koudum 10 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben geweldig goed en snel geholpen door Autofirst De Rijke toen ik bij hen aankwam met een platte en volledig gescheurde rechtervoorband. Dat gebeurde vlakbij hen. Er werd direct en zeer zaakkundig doorgepakt en even later kon ik met een nieuwe band verder. De behandeling was ook zeer vriendelijk. Ik kan De Rijke in Lemmer dus van harte aanbevelen! Bedankt voor jullie attente service.
10
Suzan Emmeloord 06 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Prima werk, duidelijke communicatie en ik werd op de hoogte gehouden van prijs en wat er moest gebeuren. Niks zonder overleg. Dat is fijn!
9
Willem Bakhuizen 29 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
net als altijd goed
10
Mickey Lemmer 27 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle service, sympathiek bedrijf, kundig
8
Jan van der Veer Balk 16 nov 2020
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
wij zijn al vele jaren bij autofirst de Rijke en zijn zeer tevreden.
laden...