Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 592 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Frans Romkema Lemmer 27 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijke ontvangst. goede service, vakkundig onderhoud.
10
Geachte heer Litjens Rutten 19 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goed geholpen
9
j van der werf joure 17 mei 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
goede ervaring en altijd met de klant meedenken in oplossing.
10
Gerolf Lemmer 14 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto moest voor het eerst voor APK en grote onderhoudsbeurt. Alles wordt geduldig voor je uitgezocht en bij vervanging van onderdelen wordt alles teruggekoppeld. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de afhandeling.
10
Geachte mevrouwkroese Balk 05 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ze staan altijd voor je klaar altijd vriendelijk en behulpzaam....dik tevreden!!
10
nico lemmer 01 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
snel geholpen goed geholpen
10
Geertje van Beek Lemmer 26 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijke, deskundige en leuke garage waarbij de klant centraal staat. Er wordt eerst duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moet gebeuren. Bedankt voor de service.
9
Geachte heer/mevrouw LEMMER 24 apr 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Advies was transparant en duidelijk, we werden vrij gelaten in beslissing van wel of geen reparatie uitvoeren
10
Marcel Horjus Lemmer 18 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
De apk viel helaas tegen maar ja. Da's onderhoud. Werd keurig gebeld over het hoe en wat. Een leen auto mee gekregen waardoor ik gered was. Werd vervolgens keurig bij mij thuis weer omgeruild waardoor ik niet meer naar de garage hoefde. Wederom top service. Bedankt
10
Geachte heer Albada Lemmer 15 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij de Rijke krijg ik altijd goede en deskundige service.
laden...