Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 542 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9,3
Cwm Schoenmaker-dubiez. uit Lemmer 11 mei 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
9,3
Suzanna Constandse uit Baarle-nassau 09 mei 2019
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Mijn ervaringen met Autobedrijf De Rijke zijn zeer positief. Voor zover ik dit kan beoordelen, zijn ze vakkundig en daarbij zeer prettig in de omgang. De persoonlijke betrokkenheid is groot en ze vinden het duidelijk heel belangrijk dat de klant tevreden is. Eventuele problemen worden correct en accuraat opgelost. Helaas is de afstand te groot om mijn auto hier permanent in onderhoud te houden.
8,3
Steven Zijlstra uit Lemmer 02 mei 2019
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
prima
10
Gerolf Schotanus uit Lemmer 30 apr 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Kennis van zaken en ze weten waar ze over praten. Geen blabla en denken mee. Gewoon goed en een uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding!
9
A.g.k. Miltenburg uit Lemmer 25 apr 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Goed bedrijf
9
Bareld Rooij. Van uit Lemmer 19 apr 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
10
Isps Security uit Zwolle 15 apr 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Wij als bedrijf hebben reeds jaren onze wagens in onderhoud bij Autofirst de Rijke in Lemmer. Altijd vriendelijk en eerlijk professioneel advies. Wij rijden graag 120KM voor deze service.
8
Geertje Laan - Molen uit Lemmer 12 apr 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
PRIMA
10
Martijn Benschop uit Lemmer 10 apr 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Prima service, goed gehoplpen
10
Wim Jouvenaar uit Balk Friesland 06 apr 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ongelooflijke goede service !!! Ga even visje happen in Lemmer , en ja hoor hard geluid dus moet ik maar ff naar de garage . Nieuwe uitlaat enz. Geen probleem , werd gelijk een afspraak gemaakt ,en de andere dag was mijn auto klaar incl de onderhoudsbeurt . Petje af voor de ongelooflijke snelle service . Dank je wel hr. E. De Rijke .