Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 490 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Sandra Roza uit Lemmer 27 jun 2014
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Schade aan auto. Geholpen met vervangend vervoer. Op vraag voorstel gekregen voor een andere auto. Na kleine onderhandeling deze gekocht.
10
E.g. Kroese-posthumus uit Balk 25 mei 2014
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Dit is een geweldig goed besrijf, ik Kom er al jaren en altijd vriendelijk en behulpzaam, ik kan het iedereen aanbevelen, zéér deskundig ook.
10
Frans Harmsen uit Lelystad 22 mei 2014
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
doordat er weinig brommobiel dealers c/q reparatie bedrijven zijn, kwamen wij gelukkig in contact met autobedrijf de rijke, die naast OPEL, ook dealer is van Microcar brommobielen. Nadat wij bij diverse andere \"dealers\" in de maling zijn genomen en uiteindelijk veel geld kwijt waren voor weinig en slechte reparatie\'s, kwamen wij bij de Rijke terecht, technisch, ter zake kundig en vooraf goede uitleg en overleg van wat gedaan moet worden (of later, maar wel veilig) met een globale berekening van de te verwachte kosten. Een snelle afhandeling van de reparatie is ook bij hun een sterk punt .Onze eerste brommobiel is bij hun tot volle tevredenheid ook qua prijs/kwaliteit verhouding gerepareerd. Nu na aankoop van een andere brommobiel, bij een andere microcar dealer, in de maling te zijn genomen, besloten wij weer naar de Rijke te gaan. Gelukkig maar, na hun diagnose kwam er zoveel aan het licht, dat ik mij afvroeg hoe de vorige dealer/verkoper ons deze onveilige auto heeft durven te verkopen! Nu na reparatie bij de Rijke, plus natuurlijk de kosten daarvan, kan ik alleen maar zeggen,perfect!! Alsof ik een nieuwe auto heb! De prijs / Kwaliteit is prima te noemen en ik kan en zal dit bedrijf ten volle aanraden bij andere ook omdat er aldoor een eerlijk en open contact was tussen garage en klant! Ik rij nu met een heerlijk en vooral een veilig gevoel rond in mijn auto en er komt ook niemand anders meer aan dan firma De Rijke uit Lemmer!
8,7
Reinder Kakes uit Lemmer 16 okt 2013
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Al vele jaren ervaring met dit bedrijf. De service is steeds op hoog niveau. Er is altijd een oplossing voor een technisch probleem en bereidheid om die problemen binnen acceptabele tijd op te lossen.
9
Jan De Velde Harsenhorst uit Lemmer 08 aug 2013
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Snelle service Vakkundig personeel die er alles aan doen de auto zo snel mogelijk te repareren
8
Jan Ballast uit Tollebeek 15 okt 2012
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
9,3
Jacob Meilema uit Lemmer 25 sep 2012
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
Ben nu al meer dan 20 jaar klant en ik ben zeer tevreden over autobedrijf de rijke.wordt altijd prima geholpen.
8
Feddie Visser uit Lemmer 27 sep 2011
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
8,7
Cor De Bar uit Lemmer 09 aug 2011
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Goed en snel bedrijf gisteren gebeld en vandaag al terecht voor APK erg deskundig en doen niks zonder overleg dus geen verrassingen na ophalen van je auto echt super
9
W.p Koster uit Lemmer 19 jul 2011
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8