Michelin cross climate

Velen van u weten het al, wij zijn redelijk fan van de Michelin cross climate band. Dit is, zoals Michelin het zelf omschrijft, een zomerband met winterse kwaliteiten. In de zomer presteert deze band net zo goed als hun zomerband en haalt zeer goede resultaten in de winter.

Persoonlijk durf ik te zeggen dat deze band in de winter beter presteert dan een goedkopere winterband. Het is een Michelin band en dat staat voor een laag geluidsniveau en een hoge slijtvastheid.

De Michelin cross climate band is nu een paar jaar op de markt en de reacties van onze klanten die al op deze banden rijden zijn zeer positief. Het liefst zien wij u natuurlijk 2x per jaar bij ons wielen wisselen en aparte velgensets met winterbanden aanschaffen, echter het voelt niet goed om dit verhaal achter te houden. 

Wilt u meer weten of zien? Wij kunnen u in onze showroom meer vertellen en de verschillen tonen. Ook kunt u op onze website in de bandenmodule zien of deze band in uw maat leverbaar is en kunt u prijzen vergelijken.

Banden bestellen:

Op onze website, bovenin klikken op banden bestellen en bij soort 4 seizoenen aanklikken

Bovag garantie

ACTIE

Nu gratis APK en mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer