Schade Melden

Meld uw schade online bij AutoFirst de Rijke Lemmer

Mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw auto of brommobiel, dan is het goed om te weten dat u dan ook bij ons aan het juiste adres bent om u te helpen met alles wat er opdat moment komt kijken. Wij helpen u graag met het contact met uw verzekering, het invullen van het schadeformulier en de schademelding.
Daarna kan er een afspraak gemaakt worden met de schade expert waar wij samen de schade mee gaan vaststellen. Wij hebben hiertoe de juiste abbonnementen en cursussen gevolgd om juiste schadecalculaties te maken. Dit zorgt voor een snelle en juiste schadeafhandeling.

Schade melden proces

Als er een reparatie opdracht is gegeven gaan wij snel aan de slag om de benodigde onderdelen te bestellen en de delen te demonteren die defect zijn of verwijderd moeten worden voor het schadeherstel. Hierna gaat uw auto naar een schadehersteller waar wij goede contacten en ervaringen mee hebben.

Deze gaat het plaatwerk herstellen en de delen spuiten. Hierna komt de auto bij ons terug en onderwerpen wij hem aan een grondige inspectie, wij hebben met u een gezamelijk belang, het spuit en uitdeukwerk moet perfect zijn. Als alles er netjes uitziet en aan onze eisen voldoet, dan gaan wij de auto weer opbouwen zoals dat heet.
Als de auto weer netjes voor u klaar staat kunt u hem weer ophalen of brengen wij hem bij thuis en kunt u weer genieten van vele kilometers rijplezier.
Vaak kan de financieele afhandeling rechtstreeks met ons afgehandeld worden zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Mochten er nadien nog onduidelijkheden zijn dan staan wij voor u klaar om die te op te helderen.

P.S.
In verband met schadesturing van uw verzekering maatschappij kan het zijn dat uw verzekering u verzoekt elders uw auto te laten repareren.

IN BIJNA ALLE GEVALLEN kunnen wij uw auto gewoon repareren zonder dat het u extra kost (in tegenstelling tot wat uw verzekering soms zal zeggen). Kom ingeval van schadenood gewoon bij ons langs en laat ons u vrijblijvend advies geven in de eerste stappen.

Heeft u schade? Vul het formulier op deze pagina in! Geef bij 'Reden van afspraak / Opmerkingen' aan om wat voor schade het gaat. 

 

Bovag garantie

ACTIE

Nu gratis APK en mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer