Opel specialist Lemmer

Autobedrijf de Rijke de Opel specialist Lemmer

Al bijna 30 jaar de Opel specialist voor de regio Lemmer

Opel heeft een uitstekende reputatie. Het merk staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit en een uitstekende service. Autobedrijf De Rijke is sinds 1985 Opel specialist voor de regio Lemmer. Wij zijn er trots op, dat wij als Opel specialist Lemmer in zuidwest Friesland en Flevoland een grote en trouwe klantenkring Opel rijders hebben mogen opbouwen. Veel Opel rijders in Flevoland en zuidwest Friesland schakelen ons als Opel specialist Lemmer in voor service en onderhoudszaken. Representatief onderzoek onder onze klanten leert, dat zij dit vooral doen vanwege onze excellente service, de scherpe marktconforme tarieven die wij hanteren en de hoge mate deskundigheid van onze gekwalificeerde monteurs.

De Opel specialist in regio Lemmer die autorijden betaalbaar houdt

Autobedrijf De Rijke Lemmer is een ervaren Opel specialist in de regio Lemmer. Wanneer u uw Opel voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan ons toevertrouwd heeft u de zekerheid, dat dit deskundig en voor een scherp marktconform tarief gebeurt. Want ons uitgangspunt is, dat wij graag een langdurige zakelijke relatie met u op willen bouwen. Wij doen dit door uw belangen niet alleen in woord, maar ook in daad centraal te stellen. Naast het aanbieden van vakmanschap speelt onze excellente service hierbij een belangrijke rol. Waar collega garages stoppen met het aanbieden van hun service aan klanten gaan wij verder. Dat is het grote voordeel, wanneer je als garage een zelfstandige en onafhankelijke Opel specialist in Lemmer bent.

Opel specialist de Rijke Lemmer ook voor de aanschaf van nieuwe auto’s

U kunt Opel specialist De Rijke Lemmer niet alleen inschakelen voor service en onderhoudszaken, maar ook voor de aanschaf van een Opel. Dankzij onze jarenlange expertise als Opel specialist in Lemmer vinden wij samen met u de Opel die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan ons autobedrijf in Lemmer bent u altijd van harte welkom. Voor het maken van een afspraak voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of voor de aanschaf van een Opel belt u tijdens kantooruren contact

Meer lezen

Online afspraak plannen

Bekijk AutoFirst app

Meer over ons

Contact opnemen

Bovag garantie

ACTIE

Nu gratis APK en mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst De Rijke Lemmer

Lees meer